Echte schoonheid

komt van binnen

Nanotherapie en beauty?

Een prettige bijwerking

NanoFit richt zich vooral op het bestrijden van pijnklachten door middel van Nanotherapie. Deze methode helpt om uw eigen cellen te herstellen. Het zorgt voor hernieuwde elasticiteit en de wederopbouw van collageen. Dit werkt echter niet alleen bij fysieke trauma’s en ontstekingen, maar ook bij uw huidcellen. Een gevolg hiervan is dat uw huid jonger voelt en er jonger uitziet.

Wanneer u naar een betere schoonheidssalon gaat kunnen ze u behandelen met injectables (het opvullen van de loze ruimte onder uw huid om deze zo weer strak te krijgen door middel van een injectienaald), of door gebruik te maken van microneedling of mesotherapie (een cosmetische behandeling waarbij kleine gaatjes in de huid worden gemaakt door middel van een microneedling pen, waardoor een vloeistof onder de huid kan worden gebracht). Deze laatste methode wordt ook wel eens onterecht nanotherapie genoemd vanwege de naar verhouding kleine injectie gaatjes.

Bij NanoFit gebruiken we geen naalden, pillen of crèmes om uw huid te verbeteren. Onze nanotherapie zorgt er voor dat lichaamseigen werkzame stoffen zoals hyaluronzuur tot nanoniveau (20 nm tot 400 nm) worden teruggebracht. Deze deeltjes zijn zo klein dat ze door de huidlagen heen getransporteerd kunnen worden. In plaats van het tijdelijk ‘plamuren’ van uw huid door de weinig elastische bovenlaag op te vullen, zal de huid zelf verbeteren en zijn originele elasticiteit weer terugkrijgen.

Bij Nanofit draaien we dus de jaren weer terug. Afhankelijk van uw leeftijd, genetische celstructuur en aanleg kan er een huidverjonging tot wel 12 jaar ontstaan. Deze vorm van huidverbetering is echter geen quick fix. Het lichaam moet de middelen en de tijd krijgen te herstellen, deze is immers in de loop van vele jaren geleidelijk minder geworden. Voor een complete, intensieve verjongingskuur moet u denken aan een traject van 6 maanden, waarbij u wekelijks behandeld wordt. Ook dient u rekening te houden met vervolgbehandelingen van 1 à 2 x in de 3 maanden om het niveau vast te houden. U zult merken dat uw huid jonger voelt en dat uw lichaam vitaler is dan voorheen.

Wanneer u geïnteresseerd bent in deze behandeling, neemt u dan contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken.