Therapie2021-10-24T18:37:47+02:00

Wat is een NanoFit behandeling?

Geen naalden,

geen pijn…..

Een Nanometer is een klein gedeelte van een meter, namelijk 1 miljardste meter. Door toepassing van gepatenteerde technologie kan NanoFit vloeistoffen verkleinen tot nano-niveau (kleinste deeltjes tot zelfs 20 Nm).

Hierdoor zijn we in staat om vloeistoffen zoals Hyaluron, die noodzakelijk zijn voor het herstel van het lichaam, pijnloos door de huid te transporteren. Uw teruglopende eigen lichaamsproductie van Hyaluronzuur kan hierdoor eenvoudig weer aangevuld worden, waardoor uw cellen zichzelf kunnen regenereren. Uw gehele immuunsysteem wordt hiermee direct naar een hoger peil gebracht, waardoor toekomstige klachten mogelijk zelfs voorkomen kunnen worden.

NanoFit kan u op deze manier helpen met het verminderen van pijnklachten, het herstellen van blessures en operaties, het verminderen van littekenweefsel en zelfs het zichtbaar verbeteren van uw huid.

Bij de behandeling plaatsen wij een kunststof slang met daaraan een mondstuk op één of meerdere plekken op uw lichaam. Het speciale NanoFit apparaat vernevelt de Hyaluron of de mineralen en stuurt dit met hoge snelheid door de slang naar uw huid. Dit kunt u ervaren als een zachte bries tegen uw lichaam. Het duurt ongeveer 15 minuten om een volledige cartridge op deze wijze toe te dienen.

Doet een NanoFit behandeling pijn?2020-05-09T22:29:11+02:00

Van een NanoFit behandeling voelen de meeste mensen niets, hooguit een lichte bries afhankelijk van de plek waar u behandeld wordt. Omdat de stof veelal direct op een pijnlijke plek wordt toegediend en hier actief wordt, kan een enkeling lichte pijnklachten ervaren.

Hoe lang duurt een NanoFit behandeling?2020-04-18T19:26:03+02:00

Een enkele NanoFit behandeling met enkel Hyaluron of Dode Zeezout duurt ongeveer 20 minuten, wanneer we een behandeling doen met beide (aan te raden!) duurt het ongeveer 40 minuten.

Hoe lang duurt een compleet behandelingstraject?2020-04-18T21:39:13+02:00

Dit is lastig op voorhand te zeggen, dat ligt voor een groot deel aan de klachten die u heeft. Bij veel mensen zijn na 5 a 6 behandelingen de (pijn)klachten al aanzienlijk afgenomen. Bij relatief eenvoudige klachten, zoals sportblessures kan het soms na 2 of 3 behandelingen al voldoende zijn. Bij chronische klachten is een periodieke onderhoudsbehandeling noodzakelijk.

Kan ik een NanoFit behandeling indienen bij mijn zorgverzekering?2020-04-18T21:41:18+02:00

Op dit moment worden de NanoFit behandelingen nog niet vergoed. Er zijn echter gevallen waarin een verzekeraar de behandeling achteraf nog (deels) vergoed, als er kan worden aangetoond dat een reguliere behandeling (zoals fysiotherapie) niet langer noodzakelijk is.

Zijn er bijwerkingen?2020-05-10T23:54:20+02:00

Een NanoFit behandeling heeft in principe geen bijwerkingen. Wel gaat het lichaam zich na de behandeling herstellen, dit kan door iedereen anders ervaren worden. Sommige mensen ervaren al vrij snel verlichting, waar andere pas na meerdere behandelingen een significant verschil merkt. Een enkeling ervaart lichte pijnklachten of tintelingen doordat het lichaam zich aan het herstellen is.