Dieren zijn precies

als mensen

Nanotherapie en (huis)dieren?

Wat goed is voor u……

Bij NanoFit behandelen wij regelmatig huisdieren. Dit doen we op vrijwel dezelfde wijze als dat we mensen behandelen. Huisdieren, of eigenlijk zoogdieren in het algemeen, zijn namelijk opgebouwd uit dezelfde bouwstoffen als wij mensen. Ze kunnen dan ook gelijksoortige klachten hebben. Vooral bij honden, katten en paarden die wat meer op leeftijd zijn, komen veel gewrichtsklachten voor zoals Artrose of Osteoartritis. Ook zien we veel gevallen van Heupdysplasie.

Met onze gepatenteerde behandelmethode kunnen wij vaak al na enkele behandelingen zorgen voor pijnvermindering. Hierdoor zal ook de algehele weerstand verbeteren en vaak krijgt de vacht ook een mooiere glans.

Zo hebben wij onder andere een kat behandeld die met moeite de bank op kon komen, maar nu weer bovenop de schuur banjert, een Berner-sennen met artroseklachten die nu zelf voor het lange rondje kiest, een Golden retriever wiens operatie aan een hardnekkige ontsteking kon worden afgezegd, een paard met peesklachten en een kat met ademhalingsproblemen.

Wanneer wij huisdieren behandelen, doen wij dat het liefst bij u thuis. Dit geeft de minste stress voor uw trouwe viervoeter en voor uzelf.

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om te zien wat wij kunnen doen voor uw beste vriend.