Gewrichtspijn?

Heeft u last van gewrichtspijn (artralgie)?

Zet u in beweging

Het menselijk lichaam behuisd meer dan 400 gewrichten. Ieder van deze gewrichten kan een bron zijn van pijn. Artralgie manifesteert zich veelal (maar niet uitsluitend) naarmate mensen ouder worden. Bewegen gaat pijn doen en doordat we gaan compenseren zal pijn ook op andere plekken in het lichaam ontstaan. Je kunt dan denken aan Reumatoïde Artritis (gewrichtsontsteking), maar ook klachten als Artrose (gewrichtsbeschadiging). Uiteraard zijn ook (sport) blessures een oorzaak van gewrichtspijn.

Gewrichten zijn de scharnierpunten tussen onze botten. Deze complexe mechanismen zijn opgebouwd uit meerdere elementen, zoals: kraakbeen, membranen, ligamenten, vloeistoffen en weefsel. Elk van deze elementen kan de veroorzaker zijn van pijn. Afhankelijk van de oorzaak en het type aandoening kun je naast pijn ook last hebben van zwelling, stijfheid, een verhitte of rode huid en zelfs koorts of misselijkheid.

Bij Nanofit behandelen wij gewrichtsklachten met een combinatie van Hyaluron en Mineralen. Deze worden middels onze gepatenteerde technologie tot nano-niveau verkleind en kunnen zo pijnloos door de huid heen worden ingebracht. De Hyaluron is een lichaamseigen stof en is onder andere het hoofdbestandsdeel van Synovia, de vloeistof die tussen de gewrichten fungeert als smeermiddel. Door het extra toedienen van de Hyaluron wordt de aanmaak van deze vloeistof bevorderd. Ook worden de overige goede cellen in het lichaam hersteld en vermenigvuldigd. Uw lichaam gaat zelf aan de slag met de pijnklachten. Het Dode Zeezout bestaat uit een veelvoud aan mineralen, die op hun beurt ook weer belangrijke bouwstoffen zijn voor het lichaam. De mineralen helpen tevens bij het afvoeren van de afvalstoffen.