Fibromyalgie?

Onzichtbare pijn?

Duidelijke klachten, lastige diagnose

Fibromyalgie betekent letterlijk: “pijn in bindweefsel en spieren”. Deze chronische aandoening gaat veelal gepaard met stijfheid, vermoeidheid, slaapstoornissen en stemmingswisselingen. De klachten wisselen vaak, dit betekent dat je de ene dag meer klachten kan hebben, dan de andere dag.

Bij fibromyalgie zijn er geen afwijkingen in de spieren of het bindweefsel te vinden. Ook op andere plaatsen in het lichaam is niets te vinden dat de aandoening kan verklaren. Een diagnose wordt vaak dan ook pas gesteld wanneer alle andere opties zijn uitgesloten. Het is ook niet bekend wat Fibromyalgie veroorzaakt.

Geneesmiddelen zijn er nog niet. Wel kunnen je klachten verminderen met pijnstillers, en een combinatie van beweging en rust.

Nu we zo weinig weten van Fibromyalgie, kunnen we het dan wel behandelen? Dit is helaas lastig op voorhand te zeggen. Met onze NanoFit therapie helpen we de goede cellen in het lichaam te vermenigvuldigen. Deze zorgen ervoor dat trauma’s en ontstekingen in het lichaam worden aangepakt. Hierdoor zouden uw klachten kunnen worden verminderd. De behandeling is te allen tijde goed voor het lichaam, maar of het voor u de gewenste verlichting geeft kan alleen ervaren worden tijdens een behandeltraject.